+ Pige BootCamp

+Pige BootCamp

BootCampen for kvinder der ønsker et vægttab på +10 kg.

Vil du gerne have mere kontrol over din krop og få hjælp og støtte til at komme igang med dit vægttab? Måske ér du igang, men vil gerne have hjælp til træningen? Eller måske er du helt i vildrede og ved hverken hvor du skal starte eller hvordan du skal gribe det an? Måske er du træt af evige kure og madstress der fylder rigtig meget i hverdagen?

Så er denne bootcamp lige noget for dig!

Træningen vil indeholde både konditions – og styrketræning tilpasset til deltagerne. Du vil prøve en masse forskellige øvelser og du kan deltage uanset niveau eller erfaring. Der er plads til at træningen og arbejdet med dig selv kan være udfordrende.

I vil max. være 6 kvinder på holdet og der vil være fokus på nærvær, sammenhold, kvalitet og ikke mindst plads til masser af godt humør og gode oplevelser med træning.

Du får:

12 uger – 2 x ugentlige træninger.

Fælles opstart med foredrag (Livsstil & Vaner – hverdagen uden restriktioner), private målinger (valgfrit) mm. og tid til at lære hinanden at kende.

Træning i privat trænings studie, hvor dig og de andre deltagere har mit fulde fokus.

Kost – & vanekompendium & coaching undervejs ift. dine vaner (dette omfatter også redskaber ift. kosten) – Der er fokus på koststrategier & reelle redskaber til vedvarende ændringer i hverdagen.

Måling med InBody* vægt ved opstart, halvvejs og til slut.

Lukket Facebookgruppe for deltagerne og mig som træner.

Program og idéer til hjemmetræning.

IKKE en masse restriktioner om kost og træning. MEN, du får derimod en hjælpende hånd og støtte til at tænke anderledes om dig selv og din livsstil, for at opnå et længerevarende resultat.

Super lækre fordele i samarbejde med SPORTMASTER.

Pris & nye datoer for opstart kan ses i “Online Booking” & offentliggøres altid på Instagram & Facebook (Ellers kontakter du mig blot)

Tilmelding under “Online Booking” – under “Events”

*Kropsanalyse. Viser muskelmasse, fedtprocent, væske, vægt mm. og giver en af de bedste målinger på markedet. Efterfølgende målinger efter endt forløb, kan tilkøbes.

Pris for +Pige BootCamp – 4000.-

Bootcamp