BootCamp

+Pige BootCamp

BootCampen for kvinder der ønsker et vægttab på +10 kg.

Vil du gerne have mere kontrol over din krop og få hjælp og støtte til at komme igang med dit vægttab? Måske ér du igang, men vil gerne have hjælp til træningen? Eller måske er du helt i vildrede og ved hverken hvor du skal starte eller hvordan du skal gribe det an?

Så er denne bootcamp lige noget for dig!

Træningen vil indeholde både konditions – og styrketræning tilpasset til bootcamp-deltagerne. I vil prøve en masse forskellige øvelser og du kan deltage uanset niveau eller erfaring.

I vil max. være 6 kvinder på bootcampen og der vil være fokus på nærvær, sammenhold, kvalitet og ikke mindst plads til masser af godt humør og gode oplevelser med træning.

Bootcampen starter altid op med en fælles opstart med foredrag (Mit koncept – Livsstil, Vaner & Kognitiv kostvejledning), private målinger (valgfrit) og tid til at lære hinanden at kende.

Træningen vil foregå i mit private trænings studie & på de omkringliggende arealer, hvor bootcamp-deltagerne har mit fulde fokus.

I vil under hele forløbet have mig som coach/træner, både når vi mødes & hvis behovet opstår i hverdagen. I coaches ift. vaner, kost, træning & motivation.

KOGNITIV KOSTVEJLEDNING

Kostvejledning er en del af alle mine bootcamps.

Du vil blive introduceret for mit koncept & min anderledes måde at tænke kostændringer på, både under opstartsforedraget & løbende på bootcampen.

Jeg arbejder med kognitiv kostvejledning, hvilket kort sagt, vil lære at forstå dine spisevaner & du vil få konkrete strategier & redskaber til at kunne ændre dem.

Der er INGEN forbud eller restriktioner, men fokus på successer, vedvarende ændringer, reelle redskaber til hverdagen & strategier du altid kan have med dig.

Du vil IKKE modtage en kostplan, da du vil få strategier med dig, som du vil kunne bruge ift. det mad du ønsker at spise/bliver serveret for dig, til sociale arrangementer & når der kommer bump på vejen. Strategier som du, efter forløbet, kan bruge i mange år & kan blive ved med at øve dig på, udvikle videre på, så de passer til lige præcis DIN hverdag (også når den ændrer sig).

VÆGTTAB

Denne BootCamp har fokus på vægttab & at nedsætte madstress.

BootCampen er et trygt sted, hvor du kan dele dine tanker, udfordringer & succeser uden løftede pegefingre. Vi er der for hinanden & min fornemmeste opgave, som træner/coach er, at hjælpe jer når der er behov for det.

Du har mulighed for måling på InBodyvægt ved opstart, halvvejs og til slut. Den laver en kropsanalyse & viser vægt, muskelmasse, fedt% mm. & giver dig visuelt et overblik over dine fremskridt.

BOOTCAMP OPSTART

Hver BootCamp varer 12 uger. Opstart af de enkelte bootcamps er forskellige & ligger ikke fast – de bliver annonceret på Facebook & Instagram, så snart der er nye datoer for opstart.

Det er muligt at blive skrevet op til alle bootcamps, så du bliver kontaktet først & sikrer dig en plads.

Er du interesseret i at høre mere eller blive skrevet op til en bootcamp, så kontakt mig endelig.